grow bootcamp de start van een nieuw jij

Met het GROW Bootcamp programma leggen we de basis voor een fittere en gezondere JIJ. Je zal jezelf dan ook snel sterker en fitter voelen dan voor het GROW programma en daarnaast ga je ook nog eens zichtbaar resultaat zien.

"The only bad workout is the one that you didn't do."

Kom weer vol in je energie. Twijfel niet en start met trainen. Werk samen met ons aan een nieuwe en een vitalere jij. Groei en maak de volgende stap. LET'S GROW TOGETHER

GROW BOOTCAMP PROGRAMMA

In het We Are HEalthy bootcamp programma  gaan we samen werken aan jouw kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit. Om dit gecontroleerd te doen hebben we een GROW programma ontwikkeld. Dit programma is gericht op functioneel en doelgericht trainen. Met Elke maand een nieuwe thema en nieuwe doelen.

Tijdens onze workouts leren wij je de belangrijkste elementen van het trainen met lichaamsgewicht, het trainen met Kettlebells en het trainen met de TRX. Daarnaast adviseren we je over de juiste keuzes op het gebied van voeding, houding, veilig trainen en lifestyle. Binnen de trainingen variëren we veel tussen kracht en conditie en dagen we je ook mentaal uit. Dit doen we door je steeds weer uit je comfort zone te halen en jou zo de volgende stap te laten maken.

Met de GROW Bootcamp workouts leggen we de basis voor een fittere en gezondere JIJ. Je zal jezelf dan ook snel sterker en fitter voelen dan voor het GROW programma en daarnaast ga je ook nog eens zichtbaar resultaat zien.

WAH_logo_NEW_POS_landscape_small
Follow by Email
Facebook
WhatsApp