Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM

PERSONAL TRAINING

Personal Training

De eerste stap naar een persoonlijke plan

Zonder plan, geen resultaat. Vaak is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Want voor de meeste van ons is het maken van de eerste stap al een hele uitdaging. Laat staan het maken van een plan. In dat geval biedt een personal trainer uitkomst.

Persoonlijke doelen

Als coach vind ik het erg belangrijk om te weten wie ik ga trainen en begeleiden. Wat is je verhaal, wat drijft je of houdt je juist tegen. En welke doelen heb je voor ogen. Om hiervan een goed beeld te krijgen start elke nieuwe cliënt met een intake en vervolgens een nul-meeting. Bij deze nul-meeting kijk ik waar je mentaal, conditioneel en fysiek staat.

Vervolgens gebruik ik al deze input voor het maken van een effectief persoonlijk trainingsprogramma en adviseer ik je daarnaast  over voeding.

Het concept

We gaan veel trainen met kettle bells, TRX en lichaamsgewicht. Hierbij varieer ik tussen kracht en conditie. Daarnaast daag ik je ook metaal uit. Dit doe ik door je steeds weer uit je comfort zone te halen. Samen gaan we je grenzen verleggen. Met als hoofddoel, een fitte en happy jij.

Stuur mij bij interesse een berichtje via het contactformulier of schrijf je direct inmiddels het inschrijfformulier.

Boksen


Effectief

Boksen is een full body workout waarbij je binnen een relatief korte periode een positief resultaat behaalt. Een bokstraining is de ultieme workout waarbij je naast het verbranden van een flinke dosis calorieën ook nog eens een fit en strak lichaam krijgt.

WAH boksprogramma

Het WAH boksprogramma is gericht op kracht, conditie en coördinatie. Tijdens mijn lessen leer ik je (1 op 1 of in groepsverband) alle (basis) technieken van het boksen in combinatie met lichaamsgewicht oefeningen. Samen werken we hier stap voor stap aan je techniek, uithoudingsvermogen en kracht. De lessen hebben een vaste structuur met elke week een andere invulling. Focus en inzet zijn hier een begrip. Binnen enkele weken heb je dan ook zichtbaar resultaat.

Niet alleen voor mannen

Boksen is allang niet meer alleen voor mannen. Bij mijn groep zie ik dan ook dat de verhouding man/ vrouw ongeveer 40/60 procent is. Buiten dat boksen een sport is waarvan je fysiek en conditioneel sterker wordt, is het ook een mentale sport. Het gaat om doorzettingsvermogen en zelfbeheersing, maar ook om zelfvertrouwen. Het laatste is voor de vrouwelijke sporters vaak een reden om voor boksen te kiezen. Ze voelen zich door het boksen veilig en weerbaar.

Stuur mij bij interesse een berichtje via het contactformulier of schrijf je direct inmiddels het inschrijfformulier.

Bootcamp

Essentials

Het WeTrain Essentials programma is er volledig op gericht jou te laten ervaren én begrijpen wat het verschil is tussen bewegen en trainen. In 6 weken tijd leren wij jou de belangrijkste elementen om blijvend resultaat te boeken. Na 6 weken weet jij precies hoe een voedingsplan in elkaar steekt, wat de juiste keuzes zijn op gebied van voeding, training en lifestyle, heb je zichtbaar resultaat, voel jij je sterk en fitter dan ooit én kun jij zelfstandig verder met je nieuwe levensstijl, óf verder in ons volgende programma.

Next Level

WeTrain Next Level, gaat verder waar WeTrain Essentials stopt. Dit programma is ontworpen voor de gevorderde trainee die al een zekere basis heeft. We bouwen stap voor stap voort met complexere technieken, een hogere intensiteit (meer gewicht), maar ook meer omvang (meer sets en reps) per training. Alle dimensies van de 5 grondmotorische bewegingseigenschappen komen in dit 6 weken durende programma uitvoerig aan bod.

Forever

Als je deelneemt in WeTrain Forever, betekent het dat jij een solide basis hebt op theoretisch vlak, maar zeer zeker ook op het praktisch vlak. Wij kunnen nu dus oneindig blijven variëren en doorbouwen op jouw fundament. In WeTrain Forever zorgen we er dan ook voor dat jij kwalitatief, onderbouwd en doelgericht blijft trainen. Verwacht voortdurend wisselende programma’s die je blijven prikkelen en je gemotiveerd houden, voor een zeer laag maandbedrag.

Stuur mij voor meer informatie een berichtje middels het contactformulier of kijk op de website van www.wetrain.nu.

We Are Healthy Logo
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM