Personal Training


WAHLogoC

PERSONAL TRAINING

Personal Training

De eerste stap naar een persoonlijke plan

Zonder plan, geen resultaat. Vaak is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Want voor de meeste van ons is het maken van de eerste stap al een hele uitdaging. Laat staan het maken van een plan. In dat geval biedt een personal trainer uitkomst.

Persoonlijke doelen

Als coach vind ik het erg belangrijk om te weten wie ik ga trainen en begeleiden. Wat is je verhaal, wat drijft je of houdt je juist tegen. En welke doelen heb je voor ogen. Om hiervan een goed beeld te krijgen start elke nieuwe cliënt met een intake en vervolgens een nul-meeting. Bij deze nul-meeting kijk ik waar je mentaal, conditioneel en fysiek staat.

Vervolgens gebruik ik al deze input voor het maken van een effectief persoonlijk trainingsprogramma en adviseer ik je daarnaast  over voeding.

Het concept

We gaan veel trainen met kettle bells, TRX en lichaamsgewicht. Hierbij varieer ik tussen kracht en conditie. Daarnaast daag ik je ook metaal uit. Dit doe ik door je steeds weer uit je comfort zone te halen. Samen gaan we je grenzen verleggen. Met als hoofddoel, een fitte en happy jij.

Stuur mij bij interesse een berichtje via het contactformulier of schrijf je direct inmiddels het inschrijfformulier.

Boksen


Effectief

Boksen is een full body workout waarbij je binnen een relatief korte periode een positief resultaat behaalt. Een bokstraining is de ultieme workout waarbij je naast het verbranden van een flinke dosis calorieën ook nog eens een fit en strak lichaam krijgt.

WAH boksprogramma

Het WAH boksprogramma is gericht op kracht, conditie en coördinatie. Tijdens mijn lessen leer ik je (1 op 1 of in groepsverband) alle (basis) technieken van het boksen in combinatie met lichaamsgewicht oefeningen. Samen werken we hier stap voor stap aan je techniek, uithoudingsvermogen en kracht. De lessen hebben een vaste structuur met elke week een andere invulling. Focus en inzet zijn hier een begrip. Binnen enkele weken heb je dan ook zichtbaar resultaat.

Niet alleen voor mannen

Boksen is allang niet meer alleen voor mannen. Bij mijn groep zie ik dan ook dat de verhouding man/ vrouw ongeveer 40/60 procent is. Buiten dat boksen een sport is waarvan je fysiek en conditioneel sterker wordt, is het ook een mentale sport. Het gaat om doorzettingsvermogen en zelfbeheersing, maar ook om zelfvertrouwen. Het laatste is voor de vrouwelijke sporters vaak een reden om voor boksen te kiezen. Ze voelen zich door het boksen veilig en weerbaar.

Stuur mij bij interesse een berichtje via het contactformulier of schrijf je direct inmiddels het inschrijfformulier.

Bootcamp

WAH Bootcamp Start

Het WAH Bootcamp Start programma is er volledig op gericht jou te laten ervaren én begrijpen wat het verschil is tussen bewegen en trainen. In 6 weken tijd leren wij jou de belangrijkste elementen van het trainen met jouw lichaamsgewicht, Kettlebells en TRX. Daarnaast leer je alles over wat de juiste keuzes zijn op gebied van voeding, training en lifestyle.

Het doel van de Bootcamp Start is dat we een basis leggen voor een nieuwe en gezondere lifestyle. Je voelt je sterker en fitter dan voor het bootcamp programma en zal daarnaast zichtbaar resultaat zien

WAH Bootcamp Grow

Nadat je het Start programma hebt afgerond gaan we groeien. We gaan groeien in kracht, in uithoudingsvermogen en in mobiliteit. Om dit gecontroleerd te doen hebben we een Grow programma ontwikkeld. Dit programma is gericht op functioneel en doelgericht trainen. Elke maand hebben we een nieuwe thema met nieuwe doelen.

Stuur mij voor meer informatie een berichtje middels het contactformulier.

We Are Healthy Logo