GROW BOKSEN FITTER, STERKER EN SNELLER

 

 

 

“You never lose until you actually give up.”

- Mike Tyson

Boksen IN EINDHOVEN

MET HET WE ARE HEALTHY BOXING PROGRAMMA  GAAN WE SAMEN WERKEN AAN JOUW KRACHT, SNELHEID UITHOUDINGSVERMOGEN EN MOBILITEIT. OM DIT GECONTROLEERD TE DOEN HEBBEN WE EEN BOKS PROGRAMMA ONTWIKKELD. DIT PROGRAMMA IS GERICHT OP FUNCTIONEEL EN DOELGERICHT TRAINEN. MET ELKE MAAND EEN NIEUWE THEMA EN NIEUWE DOELEN.

 

Boksen is een full body workout

Boksen is een full body workout waarbij je binnen een relatief korte periode een positief resultaat behaalt. Tijdens onze boks lessen leren wij je de belangrijkste elementen van het boksen. Daarnaast adviseren we je over de juiste keuzes op het gebied van voeding, houding, veilig trainen en lifestyle. Binnen de We Are Healthy boks trainingen variëren we veel tussen kracht, conditie en coördinatie en dagen we je ook mentaal uit. Dit doen we door je steeds weer uit je comfort zone te halen en jou zo de volgende stap te laten maken. Een boks training is dan de ultieme workout waarbij je naast het verbranden van een flinke dosis calorieën ook nog eens een fit en strak lichaam krijgt.

Boksen is voor iedereen

Tijdens mijn lessen leer ik je (1 op 1 of in groepsverband) alle (basis) technieken van het boksen. De boks lessen zijn voor mannen, vrouwen, beginners en gevorderden. Tijdens het boksen is er veel aandacht voor het individu is.

Klik hier om naar de actuele lestijden en prijzen te gaan.

Wat kun je verwachten van het boksen

Small group lessen

Voor ons als trainers is het super belangrijk dat we jou en alle andere sporters voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. Want alleen dan kunnen we gezamenlijk jouw persoonlijke doelen verwezenlijken. Daarom trainen we tijdens het bosken altijd in kleine groepen van maximaal 12 personen.

online coaching

Voor alle vragen m.b.t. het boksen, voeding en overige vragen kun je elk uur van de dag bij ons terecht. Dus schroom niet en vraag. Want dan halen we het beste uit jou naar boven

WhatsApp group

Voor het boksen hebben een eigen WhatsApp groep. In deze groep delen we alle belangrijke informatie m.b.t. onze lessen, voeding en overige zaken.

WAH_logo_NEW_POS_landscape_small
Follow by Email
Facebook