grow bootcamp de start van een nieuw jij

Met het GROW Bootcamp programma leggen we de basis voor een fittere en gezondere JIJ. Je zal jezelf dan ook snel sterker en fitter voelen dan voor het GROW programma en daarnaast ga je ook nog eens zichtbaar resultaat zien.

"The only bad workout is the one that you didn't do."

Met de GROW bootcamp trainingen kom weer vol in je energie. Twijfel niet en start meteen met de bootcamp training van Eindhoven. Werk samen met ons aan een nieuwe en een vitalere jij. Groei en maak de volgende stap. LET'S GROW TOGETHER

GROW BOOTCAMP PROGRAMMA

In het We Are Wealthy GROW bootcamp programma  gaan we samen werken aan jouw kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit. Om dit gecontroleerd te doen hebben we een GROW programma ontwikkeld. Dit programma is gericht op functioneel en doelgericht trainen. Met Elke maand een nieuwe thema en nieuwe doelen.

Tijdens onze GROW bootcamp workouts leren wij je de belangrijkste elementen van het trainen met lichaamsgewicht, het trainen met Kettlebells en het trainen met de TRX. Daarnaast adviseren we je over de juiste keuzes op het gebied van voeding, houding, veilig trainen en lifestyle. Binnen de GROW bootcamp trainingen variëren we veel tussen kracht en conditie en dagen we je ook mentaal uit. Dit doen we door je steeds weer uit je comfort zone te halen en jou zo de volgende stap te laten maken.

Klik hier om naar de actuele lestijden en prijzen te gaan.

Met de GROW Bootcamp workouts leggen we de basis voor een fittere en gezondere JIJ. Je zal jezelf dan ook snel sterker en fitter voelen dan voor het GROW bootcamp programma en daarnaast ga je ook nog eens zichtbaar resultaat zien.

Wat kun je verwachten van deze bootcamp

Intake

Om een goed beeld te krijgen van waar je nu staat en welke wensen je hebt start ieder nieuw lid met een online intake. Vanuit deze intake bepalen we gezamenlijk jouw persoonlijke doelen en sluit je op maat bij het GROW bootcamp programma aan.

Fit test

Voor dat je begint met trainen bij We Are Healthy start je met een Fit test. Deze Fit test is voor jou, maar ook voor ons, een fysieke en conditionele nul meeting. Elke twee maanden doen we een nieuwe Fit test om te zien hoeveel je bent gegroeid.

Small group lessen

Voor ons als trainers is het super belangrijk dat we jou en alle andere sporters voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. Want alleen dan kunnen we gezamenlijk jouw persoonlijke doelen verwezenlijken. Daarom trainen we altijd in kleine GROW bootcamp groepen van maximaal 12 personen.

online coaching

Voor alle vragen m.b.t. voeding, bootcamp trainingen en overige vragen kun je elk uur van de dag bij ons terecht. Dus schroom niet en vraag. Want dan halen we het beste uit jou naar boven.

WhatsApp group

Voor het bootcamp team hebben een eigen WhatsApp groep. In deze groep delen we alle belangrijke informatie m.b.t. onze lessen, voeding en overige zaken.

 

 

 

 

WAH_logo_NEW_POS_landscape_small
Follow by Email
Facebook